Vizită în județul Tulcea, la GAL Razim

Suntem din nou la drum, mai exact pe teritoriul partenerilor noștri GAL Razim, din România. Au o zona minunata, inconjurata de lacuri si peisaje naturale superbe.

La birou, ne-au prezentat propunerile turistice de pe teritoriul lor iar echipa proiectului a avut schimbarea de a se reîntâlni, împărtășind idei grozave.

Proiectul Enportbeta se apropie de final, iar noi ne numărăm cu succes realizările. Avem multe oferte turistice din teritoriile partenerilor din România, Italia, Franța și Bulgaria. Așteptăm turiștii să vină și să descopere toate aceste locuri.

În numele turismului lent, am adunat o echipă cu care sperăm să colaborăm pe viitor. Am dezvoltat o cooperare excelentă și cu siguranță vom păstra legătura!

După-amiaza și seara, GAL-ul Razim ne-a pregătit o vizită la o frumoasă casă tradițională din zona lor.

Ansamblul Malâie Nekrasovți din Sarichioi ne-a oferit o seară culturală care ne-a lăsat dorind să aflăm mai multe despre tradițiile din sud-estul României. Bineînțeles, am dansat și am încheiat prima zi într-o notă foarte plăcută.

Desigur, toate aceste experiențe sunt doar o mică parte din oferta turistică a GAL-ului Razim, sunt mult mai multe locuri și lucruri de făcut pentru a descoperi dacă decizi să le vizitezi teritoriul. Și cu siguranță trebuie să faci asta măcar o dată în viață!

Mulțumim, GAL Razim pentru această experiență! Suntem nerăbdători să mergem acum la următorii noștri parteneri din aceeași zonă! Rămâneți aproape pentru mai multe!